ЕЛЕМА

ЕЛЕМА, вашиот сигурен и лојален партнер, е основана во  1991година.Со повеќе од 27 години искуство, не само што гарантираме висок квалитет, туку и иновативен пристап за да им ги дадеме на нашите клиенти само најдобрите и креативни решенија и искуства кога станува збор за обликување(калапи за машина) со  вбризгување и дување, како и производство на предмети од пластични маси, со цел да се задоволат потребите и барања на нашите ценети клиенти. Ова искуство вклучува посветена поддршка што кулминира со успешна испорака на производи на глобално ниво. Нашите основни софтвер, механички и човечки технологии осигуруваат идна профитабилност и раст. Нашата посветеност кон нашите клиенти, заедница и вработени е отелотворена во нашата изјава за вредност и политика за квалитет.

Дел од нашата палета на производи

Производството на кутиите се врши на врвно ниво со високо квалитетни материјали како што се Polypropylene (PP) и Polystyrene (PS). 

Кутиите може да се користат за секаква намена во зависност од потребите на клиентот

За производство на шишиња користиме High-density polyethylene (HDPE)

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите од клиентот.

За производство на тегли користиме High-density polyethylene (HDPE)

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите од клиентот.

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите од клиентот.

Стаклената амбалажа е изработена од високо квалитетно италијанско стакло.
Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите од клиентот.