Тегли

За производство на тегли користиме  High-density polyethylene (HDPE)

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите на клиентот.

Тегла 0.5л

Изработено од HDPE

TEGLA 0.5L (5)
TEGLA 0.5L NIZOK KAPAK (3)

Тегла 0.5л низок капак

Изработено од HDPE

Тегла 0.5л низок капак

Изработено од HDPE

TEGLA 0.5L NIZOK KAPAK (3)

Тегла 0.75л

Изработено од HDPE

TEGLA 0.75L (3)
TEGLA 1L (3)

Тегла 1л

Изработено од HDPE

Тегла 1л

Изработено од HDPE

TEGLA 1L (3)

Доколку сакате други бои на производите контактирајте не.