Шишиња

За производство на шишиња користиме  High-density polyethylene (HDPE)

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите на клиентот.

Шише 250мл

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, сина, бела

Шише 250мл

Шишето е изработено од HDPE, а капакот од PP

Шише 500мл

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, сина, бела

Шише 500мл

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, сина, бела

Шише 750мл широко грло

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, црна, сина, бела, жолта

Шише 1л

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, сина, бела

Шише 1л

Шишето е изработено од HDPE, а капачето од PP

Шише 1л

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, сина, бела

Шише 1л со ширко грло

Изработено од HDPE

Боја на капак: црвена, црна, сина, бела, жолта

Капаци

Капаците се изработени  од PP со Ø28

Доколку сакате други бои на производите контактирајте не.