ЕЛЕМА

ЕЛЕМА, вашиот сигурен и лојален партнер, е основана во  1991година.Со повеќе од 27 години искуство, не само што гарантираме висок квалитет, туку и иновативен пристап за да им ги дадеме на нашите клиенти само најдобрите и креативни решенија и искуства кога станува збор за обликување(калапи за машина) со  вбризгување и дување, како и производство на предмети од пластични маси, со цел да се задоволат потребите и барања на нашите ценети клиенти. Ова искуство вклучува посветена поддршка што кулминира со успешна испорака на производи на глобално ниво. Нашите основни софтвер, механички и човечки технологии осигуруваат идна профитабилност и раст. Нашата посветеност кон нашите клиенти, заедница и вработени е отелотворена во нашата изјава за вредност и политика за квалитет.

Разновидност на производи

Нашиот фокус на корпоративната, индустриската и потрошувачката база значи дека ние правиме производи кои ќе ви одговараат, на било кој обем. Без разлика дали сте корпоративен клиент, или во индустрии како што се градежна, козметика, автомобили, дигитални, нашите услуги се прилагодени според вашите потреби.

Нашиот фокус на корпоративната, индустриската и потрошувачката база значи дека ние правиме производи кои ќе ви одговараат, на било кој обем. Без разлика дали сте корпоративен клиент, или во индустрии како што се градежна, козметика, автомобили, дигитални, нашите услуги се прилагодени според вашите потреби.

Услуги на клиентите

Ние не ги забораваме нашите клиенти дури и откако производите ќе се продадат. Ние обезбедуваме ефикасни услуги за грижа за корисниците и нашиот персонал е секогаш подготвен да помогне пред, за време или дури по продажбата. За нас, ние не сме само снабдувачи на купувачите.

Ние се обврзуваме активно да реагираме на потребите и очекувањата на нашите клиенти. Со оваа гаранција за задоволството на клиентите имаме транспарентен систем за комуникација и пријателски, тим што зборува англиски, кој е посветен на сортирање на било какви проблеми на клиентите, во која било фаза за време на вашата интеракција со нас.

Достапни цени

Со нашата конкурентна стратегија за цените, сите наши понуди за производи се прифатливи за да се грижиме за различните потреби на нашите клиенти. Без никакви компромиси за квалитет, може да бидете сигурни дека добивате вредност за вашата цена.

Достапен квалитет

Со квалитетот што го нудиме, може да очекуваме нашите производи да чинат богатство, но тоа не е така. Сите наши производи имаат цени кои се многу стратешки одбрани за да има конкурентни цени на пазарот. Квалитетот што го произведуваме е достапен во разумни стапки и тоа е она поради кое нашите клиенти не избираат секој пат.

Професионален тим

Се гордееме да имаме високо искусен и добро обучен персонал. Нашиот внимателно избран тим го сочинуваат нашите одделенија за продажба, производство и обезбедување квалитет, кои имаат техничко знаење и експертиза за да ги разберат стандардите и барањата на пластичните калапи. Управувано од интегритет и искреност, тимот работи заедно за да обезбеди само најдобро за нашите клиенти.

State-of-the-art фабрика

Нашата гаранција за иновации е во срцето на нашето работење. За таа цел, ние ги користиме state-of-the-art машините за да се обезбеди квалитетот на калапи за инјектирање што ги произведуваме во согласност со барањата од светска класа..CNC машини кои не само што работат заедно за да обезбедат прецизност, туку и да ја олеснат ефикасноста во производството. Дополнително, нашата употреба на напреден софтвер за создавање на целосни 3D дизајн на калапи ни овозможува да создадеме уникатни, прилагодени калапи за нашите клиенти.

Костумизирани калапи

ЕЛЕМА посветува многу внимание на конструкцијата на калапот, на системите за исхрана, на каналите за ладење и механизмите за движење за да се обезбеди највисок квалитет на пластични делови за лиење кои се испорачуваат од калапот за инјектирање при минимално време на циклусот. Нашите инженери ќе направат добар дизајн на калап за да му помогнат на клиентите да ги решат проблемите во структурата и функцијата на производите.