Стаклена амбалажа

Стаклената амбалажа е изработена од високо квалитетно италијанско стакло.

Шише 10мл

Шише 30мл

Шише 30мл

Шише 50мл

Шише 125мл

Шише 125мл

Шише 250мл

Пластичен шприц

Доколку сакате други бои на производите контактирајте не.