Останати продукти

За производство на шишиња користиме  High-density polyethylene (HDPE)

Со тоа што може да се пакуваат  производи во зависност од потребите на клиентот.

Држач за маска

Шише 750ml

Изработено од HDPE

Шишe за пудра

Изработено од HDPE и LDPE

Шишe за пудра

Изработено од HDPE и LDPE

Доколку сакате други бои на производите контактирајте не.