Кутии со дупло дно

Производството на кутиите се врши на врвно ниво со високо квалитетни материјали како што се Polypropylene (PP) и Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 25мл

Изработено од Polypropylene (PP)

Кутија дупло дно 50/30мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 50/30мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 50мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 100мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 100мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Кутија дупло дно 250мл

Изработено од Polypropylene (PP) и  Polystyrene (PS)

Доколку сакате други бои на производите контактирајте не.